English

Izvođenje grejnih i vodovodnih instalacija

Rehau autorizovani partner

Podno grejanje

Hidrotek je ovlašćeni instalater za ugradnju sistema površinskog (podnog i zidnog) grejanja i hlađenja svetski poznate firme REHAU.

Pružamo Vam sveobuhvatno rešenje za Vaš prostor:

Savremeni sistem podnog grejanja razlikuje se od klasičnog radijatorskog sistema po tome što se topla voda u objektu sprovodi celom površinom ispod poda, u prostorijama koje želite da grejete.

Prednosti povšinskog grejanja i hlađenja, u odnosu na tradicionalne načine, su brojne:

Zidno grejanje funkcioniše po istom principu kao i podno grejanje, s tim što se razvod sistema obavlja na zidovima prostorija. Kombinuje se sa podnim grejanjem za najbolje rezultate.

Tokom letnjih vrućina, sistem podnog i zidnog grejanja možete da koristite za hlađenje prostorija, bez dodatnih troškova i neprijatnosti koje sa sobom nosi rad klima uređaja, kao što su buka i izduvavanje.

Zajednički naziv za podno i zidno grejanje je sistem površinskog grejanja. Sistem podnog grejanja i hlađenja možemo priključiti na sve vrste kotlova, toplotnih pumpi, kao i na daljinsko grejanje.

Ugradnja REHAU sistema površinskog grejanja i hlađenja garantuje Vam optimalne temperature prostora i zimi i leti, uz značajnu uštedu energije a samim tim i niže troškove. Može se ugraditi u sve vrste objekata, bilo da su u izgradnji ili postupku sanacije. Instalacija svih komponenti je brza i jednostavna, uz najviši nivo sigurnosti i kvaliteta.

Pogledajte galeriju referentnih radova iz oblasti podnog grejanja.